За нас

АКАДЕМИЈА О ФОРТУНА

АКАДЕМИЈА О ФОРТУНА е основана 2018 година и нуди професионална јазична обука за сите возрасти и степени како.
Исто така нудиме стручни и судски преводи на повеќе јазици од и на македонски јазик.
Во рамките на Академијата функционираат и програми за основни курсеви за компјутери и курсеви од областа на Човечките ресурси, како и pop-up курсеви.

Академијата располага со исклучително модерно опремени простории кои овозможуваат пријатна атмосфера за учење. Училиштето располага со 4 целосно опремени и климатизирани простории.
Академија се стреми кон постојано унапредување на стандардите и надградба на кадрите и нуди највисок квалитет во наставата Ние ви нудиме највисоко ниво на јазични и други образовни услуги.
Нашето мото:
Нека образованието ви биде инвестиција а не трошок!

 • Курсеви за деца
 • Курсеви за возрасни
 • Преводи
 • Pop-up курсеви
 • Академии
 • Курсеви за компјутери
 • Обуки
 • Англиски јазик
 • Германски јазик
 • Француски јазик
 • Италијански јазик
 • Шпански јазик
 • Албански јазик
 • Турски јазик
 • Шведски јазик
 • Норвешки јазик
 • Руски јазик
 • Словенечки јазик
 • И македонски јазик за странци