Училиште за странски јазици и судски преводи

Академија О Фортуна

Никогаш не е доцна да почнете да учете!

Никогаш не е доцна да почнете да учите странски јазици. Не дозволувајте другите околу вас да зборуваат наместо вас, научете го сами јазикот…

5e718d9a300343218f03c738f27e14dd

ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ЗА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ!

АКАДЕМИЈА О ФОРТУНА ви нуди ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ за вашите најмили.
ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ

Научете нешто ново секој ден!

Не сте сигурни за кој курс да се одлучите! Контактирајте со нас и ние ќе ве помогнеме да го одберете нај соодветниот курс за Вас!

Зошто Академија О Фортуна?

Докажани професионалци

Голем избор на курсеви

Гарантиран квалитет

Комуникативен метод

Индивидуален пристап

Одлична локација

Контакт информации

Венијамин Мачуковски број 5/1 локал 6, Аеродром, Мичурин
076/596-795
akademija0@gmail.com