Курсеви

Курсеви

 • -40% ПОПУСТ ЗА ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ШВЕДСКИ ЈАЗИК

  Наставата ќе трае вкупно 2,5 месеци, 38 часови/45 минути час, во блок-часови, два пати неделно, во попладневните часови или викеднд(  сабота по 3 саати ) во договор со групата. Секој учесник добива соодветна литература; Работа во мали групи 5-8 кандидати Учесниците се стекнуваат со сертификат за изучување на шведски јазик од соодветното ниво.

 • -50 % ПОПУСТ ЗА ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ШПАНСКИ ЈАЗИК

  Времетраење: 2 месеци Интензитет: 2 пати неделно по 90 минути Термини во договор со групата и професорот. Тестирање и сертификат се вклучени во цената. Минимум 5 кандидати максимум 8 во група. Добивате дополнителен 10 % ПОПУСТ за втор степен!

 • -50 % ПОПУСТ ЗА ИНТЕНЗИВЕН ПОЧЕТЕН КУРС ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

  Времетраење: 2 месеци Интензитет:  ( 2 пати неделно по 90 минути ) Термини во договор со групата ( од понеделник до петок ) Настава+ тестирање + сертификат Сите запишани кандидати добиваат дополнителен 10 % ПОПУСТ за А1.2

 • -50 % ПОПУСТ ЗА ПОЧЕТЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК

  Времетраење: 2 месеци Интензитет: 2 пати неделно по 90 минути Термини во договор со групата и професорот. Тестирање и сертификат се вклучени во цената. Програма : PROGETTO ITALIANO Минимум 5 кандидати максимум 8 во група. Дополнителен 10 % ПОПУСТ за втор степен

 • -55 % ПОПУСТ ЗА ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК

  Курсот е наменет за сите оние кои сакаат да студираат или живеат и работат во Словенија Времетраење на курсот: 10 недели Интензитет: 2 пати неделно по 90 минути Термини: вторник и четврток од 17:00-18 :30 ч Програма : Slovenščina za tujce Книга ( во дигитална верзија )+Тестирање +сертификат гратис! Минимум 5 кандидати максимум 8 во […]

 • -65 % ПОПУСТ ЗА ПОЧЕТЕН КУРС ПО ТУРСКИ ЈАЗИК

  Времетраење: 10 недели Интензитет: 2 пати неделно по 90 минути Термини: Група 1 четврток и петок 17:30 -19:00 ч или Група 2 четврток и петок 19:00 – 20:30 ч Тестирање и сертификат се вклучени во цената. Минимум 5 кандидати максимум 8 во група. Дополнителен 20 % ПОПУСТ за втор степен

 • -80% ПОПУСТ ЗА ПОДГОТОВКА НА МЕЃУНАРОДНИОТ GOETHE-ZERTIFIKAT A1

  Ние Ви нудиме 4 школски часа ( по 45 минути ) ефективно вежбање на комбинации од можни тестови за полагање на меѓународниот Гете сертификат во Гете Институтот. Една кафе пауза од 15 минути. Подготовката ги опфаќа сите 4 модели: Пишување есеј, Слушање,Читање и Разбирање и зборување на зададена тема. Објаснување на граматика доколку некој кандидат […]

 • B1.2 -30%

  Опис: Полунитензивен курс Програма: МENSCHEN ( по Гете Институт ) Интензитет : 2 пати неделно по 90 минути ( 40 школски часа ) Времетраење: 2,5 месеци Старт 04 Февруари Термини: Вторник и Четврток 20:30-22:00 ч.

 • BLACK FRIDAY – 50% ПОПУСТ ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК А1.1

  Интензивен почетен курс по германски јазик А1.1 Времетраење :  2 месеци  ( 2 пати неделно по 90 минути ) Термини: Понеделник и среда 19:00 – 20:30 ч. Понеделник и среда 20:30 -22:00 ч. Настава+ книга ( дигитална верзија ) +тестирање + сертификат! Програма: Меnschen ( синхронизирано со ГЕТЕ ИНСТИТУТ ) Сите пријавени кандидати добиваат  дополнителни […]