Black Friday 2019

Black Friday 2019

  • ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК

    Времетраење: 2 месеци Интензитет: 2 пати неделно по 90 минути Термини во договор со групата и професорот. Тестирање и сертификат се вклучени во цената. Програма : PROGETTO ITALIANO Минимум 5 кандидати максимум 8 во група. Дополнителен 10 % ПОПУСТ за втор степен