Возрасни

Возрасни

  • Курс по конверзација/ деловен германски јазик

    🗝🗣🎧Курс по германски јазик- конверзација ! 🔴Предуслов е кандидатите да имаат минимум А2 ниво завршено ! 📌Термини: 📍Група 1 :понеделник и среда од 19:00-20:30ч 📍Група 2 :вторник и четврток 20:30-22:00 ч Времетраење: 8 недели Минимум 4 кандидати во група! Плаќање на 3 рати! Контакт тел : 📲076 596 795 или 077/ 875 434

  • француски јазик за деца и тинејџери ( Français A1.1, А1.2, А2.1, А2.2, B1.1, B1.2 , B2.1, B2.2 )

    ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРСОТ : 16 недели во полугодие  (32 часа по 70 мин.) ИНТЕНЗИТЕТ: 2 x неделно по 70 минути ЦЕНИ ЗА ГРУПНА НАСТАВА: Цена за плаќање однапред  7200 ден. Цена за плаќање на рати 8 800 ден. Цената е изразена по степен. Можност за плаќање на 4 рати х 2200 ден. Прва рата се плаќа […]