Возрасни

Возрасни

 • Англиски јазик за деца и тинејџери ( English А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2 )

  Онлајн интерактивна настава ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРСОТ : 16 недели во полугодие  (32 часа по 70 мин.) ИНТЕНЗИТЕТ: 2 x неделно по 70 минути ЦЕНИ ЗА ГРУПНА НАСТАВА: Цена за плаќање однапред 7200 ден. Цена за плаќање на рати 8 800 ден. Цената е изразена по степен. Можност за плаќање на 4 рати х 2200 ден. Прва […]

 • Германски јазик A2 ниво + сертификат онлајн ( самоучење )

  По совладување на А2 нивото •Можете да се разберете и да употребувате  реченици и често употребувани изрази во секојдневни ситуации; •Можете да се разберете во едноставни, рутински ситуации, во кои станува збор за размена на информации за познати и чести теми; •На едноставен начин можете да ги опишете сопственото потекло и образование, непосредната околина и […]

 • Германски јазик за возрасни (А1-А2)

  Рата за Германски јазик за возрасни (А1-А2) ниво. Времетраење: Стандардниот курс 4 месеци ( 4 рати ) Полуинтензивниот курс 2,5 месеци ( 3 рати ) Интензивен курс 6 седмици ( 3 рати ) Интензитет: Стандарден курс 2* 90 минути Полуинтензивен 2* 90 минути Интензивен 2* 120 минути

 • Германски јазик за возрасни (Б1-Ц2)

  Рата за Германски јазик за возрасни (А1-А2) ниво. Времетраење: Стандардниот курс 4 месеци ( 4 рати ) Полуинтензивниот курс 2,5 месеци ( 3 рати ) Интензивен курс 6 седмици ( 3 рати ) Интензитет: Стандарден курс 2* 90 минути Полуинтензивен 2* 90 минути Интензивен 2* 120 минути

 • Германски јазик за деца и тинејџери ( Deutsch A1.1, A1.2, A2.1, A2.2 , B1.1, B1.2 , B2.1, B2.2 )

  Онлајн интерактивна настава ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРСОТ : 16 недели во полугодие  (32 часа по 70 мин.) ИНТЕНЗИТЕТ: 2 x неделно по 70 минути ЦЕНИ ЗА ГРУПНА НАСТАВА ( минимум 5 кандидати ) Цена за плаќање однапред  7200 ден. Цена за плаќање на рати 8 800 ден. Цената е изразена по степен. Можност за плаќање на 4 […]

 • индивидуална настава италијански/германски/англиски/шпански или француски јазик

  Пакетот вклучува: 10 часа х60 минути Програмата е по договор со кандидатот

 • Интензивен курс по германски јазик А1/1

  🌟🎁❄️ 🌲EARLY SANTA 🌲❄️✨🌟🎁 30% ПОПУСТ на почетен курс по германски јазик А1/1🇩🇪 ⏰Термини: понеделник и среда 20:30-22:00 Старт :14.12 Времетраење: 2 месеци контакт тел: 📞077 875 434 #онлајнкурс #германскијазик

 • Интензивен почетен курс по германски јазик А1.1

 • Интензивен почетен курс по шведски јазик

  Интензитет: 2 * 90 мин. Термини : вторник и четврток 20:00-21:30 ч. Времетраење: 8 седмици ( 16 ч х 90 мин . или 32 школски часа ) Минимум 5 кандидати за група Старт: 08.12.2020 Програма :Rivstart Вклучува: книги во дигитална верзија+ тестирање + сертификат