Курсеви

Курсеви

 • индивидуална настава италијански/германски/англиски/шпански или француски јазик

  Пакетот вклучува: 10 часа х60 минути Програмата е по договор со кандидатот

 • Интензивен курс по германски јазик А1/1

  🌟🎁❄️ 🌲EARLY SANTA 🌲❄️✨🌟🎁 30% ПОПУСТ на почетен курс по германски јазик А1/1🇩🇪 ⏰Термини: понеделник и среда 20:30-22:00 Старт :14.12 Времетраење: 2 месеци контакт тел: 📞077 875 434 #онлајнкурс #германскијазик

 • Интензивен почетен курс по германски јазик А1.1

 • Интензивен почетен курс по шведски јазик

  Интензитет: 2 * 90 мин. Термини : вторник и четврток 20:00-21:30 ч. Времетраење: 8 седмици ( 16 ч х 90 мин . или 32 школски часа ) Минимум 5 кандидати за група Старт: 08.12.2020 Програма :Rivstart Вклучува: книги во дигитална верзија+ тестирање + сертификат

 • Интензивен почетен курс по шведски јазик /рата

  Интензитет: 2 * 90 мин. Термини Времетраење: 8 седмици ( 16 ч х 90 мин . или 32 школски часа ) Минимум 5 кандидати за група Програма :Rivstart Вклучува: книги во дигитална верзија+ тестирање + сертификат

 • Италијански или Шпански јазик за возрасни (А1-Ц2)

  Рата за Италијански или Шпански јазик за возрасни (А1-Ц2) ниво. Времетраење: Стандардниот курс 4 месеци ( 4 рати ) Полуинтензивниот курс 2,5 месеци ( 3 рати ) Интензивен курс 6 седмици ( 3 рати ) Интензитет: Стандарден курс 2* 90 минути Полуинтензивен 2* 90 минути Интензивен 2* 120 минути

 • Курс по конверзација/ деловен германски јазик

  🗝🗣🎧Курс по германски јазик- конверзација ! 🔴Предуслов е кандидатите да имаат минимум А2 ниво завршено ! 📌Термини: 📍Група 1 :понеделник и среда од 19:00-20:30ч 📍Група 2 :вторник и четврток 20:30-22:00 ч Времетраење: 8 недели Минимум 4 кандидати во група! Плаќање на 3 рати! Контакт тел : 📲076 596 795 или 077/ 875 434

 • судски превод шведски јазик /страна

  Судски превод на свидетелства, обрасци, дипломи, изводи, уверенија и останати документи.

 • француски јазик за деца и тинејџери ( Français A1.1, А1.2, А2.1, А2.2, B1.1, B1.2 , B2.1, B2.2 )

  ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА КУРСОТ : 16 недели во полугодие  (32 часа по 70 мин.) ИНТЕНЗИТЕТ: 2 x неделно по 70 минути ЦЕНИ ЗА ГРУПНА НАСТАВА: Цена за плаќање однапред  7200 ден. Цена за плаќање на рати 8 800 ден. Цената е изразена по степен. Можност за плаќање на 4 рати х 2200 ден. Прва рата се плаќа […]