Курсеви

Курсеви

 • Германски јазик за возрасни (Б1-Ц2)

  Рата за Германски јазик за возрасни (А1-А2) ниво. Времетраење: Стандардниот курс 4 месеци ( 4 рати ) Полуинтензивниот курс 2,5 месеци ( 3 рати ) Интензивен курс 6 седмици ( 3 рати ) Интензитет: Стандарден курс 2* 90 минути Полуинтензивен 2* 90 минути Интензивен 2* 120 минути

 • Германски јазик за предшколска возраст

  Цените важат доколку во групата има 5-8 деца. Доколку е бројката помала се наплаќа 20% повеќе од регуларната цена. * Месечна рата

 • Германски од I-IV година средно

  Цените важат доколку во групата има 5-8 деца. Доколку е бројката помала се наплаќа 20% повеќе од регуларната цена. * Месечна рата

 • Германски од I-V одделение

  Цените важат доколку во групата има 5-8 деца. Доколку е бројката помала се наплаќа 20% повеќе од регуларната цена. * Месечна рата

 • Германски од VI-IX одделение

  Цените важат доколку во групата има 5-8 деца. Доколку е бројката помала се наплаќа 20% повеќе од регуларната цена. * Месечна рата

 • Индивидуална настава за деца Германски, Англиски, Француски и Италијански

  Индивидуална настава за деца Германски, Англиски, Француски и Италијански 500 ден.час за ученици од 5 одд. до 9 одд. Средношколци 700 ден.час. Времетраење 60 минути

 • ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК

  Времетраење: 2 месеци Интензитет: 2 пати неделно по 90 минути Термини во договор со групата и професорот. Тестирање и сертификат се вклучени во цената. Програма : PROGETTO ITALIANO Минимум 5 кандидати максимум 8 во група. Дополнителен 10 % ПОПУСТ за втор степен

 • Интензивен почетен курс по германски јазик А1.1

 • Интензивен почетен курс по шведски јазик

  Интензивен  курс по шведски  јазик

  Времетраење 10 седмици

  Интензитет: 2 пати неделно по 90 минути